4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 12 beoordelingen)
Uitstekend92%
Erg goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Gemakkelijk en snel

Rated 5 out of 5
9 maart 2021

De laptop van mijn zoon was erg traag en programma’s openen ging niet meer. Daarop snel mail contact gehad met Jason en hij is de volgende dag al bij ons geweest om de laptop na te kijken. Jason constateerde dat de harde schijf niet meer goed was en dat het werkgeheugen te weinig was. Jason stelde voor om de huidige harde schijf te vervangen voor een SSD harde schijf en meer werkgeheugen te plaatsen. Hier gelijk akkoord voor gegeven en binnen 2 dagen had mijn zoon zijn laptop weer terug en werkt uitstekend. Klasse!

Jelle van Oortgiesen

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
12 december 2020

De fan van mijn laptop moest vervangen worden. Het was even een dingetje om de laptop open te krijgen, maar het is gelukt. Het ding draait weer als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de reparatie heeft plaats gevonden. Vakkundig en professioneel. En het was nog gezellig ook 😉 Nogmaals heel erg bedankt.

Marion Dorgelo

Niets op aan te merken!

Rated 5 out of 5
2 december 2020

Ik had ondersteuning nodig bij het inbouwen van reeds aangeschafte hardware en kwam via marktplaats bij Jason uit. Het contact met Jason hierover was kort en prettig. Binnen 24 uur na het eerste contact had Jason mijn computer klaargemaakt en kon ik er mee aan de slag. En ook nog eens voor een uiterst schappelijke prijs!

David

Goede service, vriendelijk en snel

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Ik wist ongeveer wat er aan de hand was met mijn desktop, maar niet helemaal. Jason keek de computer kosteloos na en kwam toen met een duidelijke offerte. Als extra service maakte hij mijn computer ook stofvrij. Ook in het tijdstip van brengen en ophalen is Computerhulp Stedendriehoek flexibel, wat voor mij als zzp’er heel fijn is. Kortom, ik kom zeker weer bij Jason terug. Al hoop ik dat natuurlijk niet ;), maar het is fijn om te weten dat ik hier met een gerust hart terecht kan!

Mirjam Aarsen

Uitstekend

Rated 4 out of 5
27 augustus 2020

goed

Frits Beekman