4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 15 beoordelingen)
Uitstekend87%
Erg goed13%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Klantgericht

Rated 4 out of 5
8 juni 2022

Jason is een prettige kerel om hulp van te krijgen. Hij lost (tot nu toe) elk probleem(pje) wat ik heb op. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Henk de Lange

Klantgericht

Rated 5 out of 5
26 april 2022

Uitstekende service

Henk de Lange

Trage en instabiele computer

Rated 5 out of 5
14 januari 2022

Nadat een medewerker van SeniorWeb geprobeerd had diverse problemen op te lossen, bleek dat het hardware problemen waren. Aangezien deze medewerker de computer niet mocht openen, heeft deze mij adressen gegeven van eventuele deskundigen die daarvoor wel bevoegd waren. Zo maakte ik kennis met Jason Roering. Hij bracht heel snel de problemen aan het licht en wist ze snel en grondig op te lossen. Fysieke afspraken hierover werden stipt en op tijd nagekomen. De deskundige afwikkeling heeft mij zeer verrast!
(Mogelijk puntje ter verbetering: telefonisch overleg stipter afspreken en nakomen.)

Ben van 't Hag

Gemakkelijk en snel

Rated 5 out of 5
9 maart 2021

De laptop van mijn zoon was erg traag en programma’s openen ging niet meer. Daarop snel mail contact gehad met Jason en hij is de volgende dag al bij ons geweest om de laptop na te kijken. Jason constateerde dat de harde schijf niet meer goed was en dat het werkgeheugen te weinig was. Jason stelde voor om de huidige harde schijf te vervangen voor een SSD harde schijf en meer werkgeheugen te plaatsen. Hier gelijk akkoord voor gegeven en binnen 2 dagen had mijn zoon zijn laptop weer terug en werkt uitstekend. Klasse!

Jelle van Oortgiesen

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
12 december 2020

De fan van mijn laptop moest vervangen worden. Het was even een dingetje om de laptop open te krijgen, maar het is gelukt. Het ding draait weer als een zonnetje. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop de reparatie heeft plaats gevonden. Vakkundig en professioneel. En het was nog gezellig ook 😉 Nogmaals heel erg bedankt.

Marion Dorgelo