Hulp op afstand.

Heeft u problemen met uw pc, laptop, maar de internetverbinding werkt wel? Dan kunt u gebruik maken van de dienst ‘hulp op afstand’. Met behulp van het programma TeamViewer (hulp op afstand programma) kunnen wij met u meekijken op uw pc of laptop en uw pc of laptop bedienen. Dit gebeurd uiteraard alleen met uw toestemming.

Hoe werkt hulp op afstand?

Met behulp van de Teamviewer software kan Computerhulp Stedendriehoek tijdelijk uw pc, laptop op afstand bedienen. De specialist ziet hetzelfde als wat u op het beeldscherm ziet en terwijl u meekijkt. U ziet dus altijd wat er gebeurt; u kijkt als het ware over de schouder heen van de ICT specialist. Het is nu mogelijk om u snel en zeer efficiënt ondersteuning te bieden bij het oplossen van computer problemen, alsof we bij u thuis of op kantoor zijn!

Installeren van TeamViewer

Heeft u nog geen TeamViewer op uw pc of laptop? Hieronder vind u de download link voor Windows en voor de Mac OS. Klik op de juiste knop voor het installeren van TeamViewer.

Kosten hulp op afstand

U heeft uiteraard géén abonnement nodig om gebruik te maken van de dienst ‘hulp op afstand’. U betaalt per kwartier €12.50 incl. 21% BTW.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen | Computerhulp Stedendriehoek

Snel en simpel inzicht in de kosten van reparatie of nieuwe producten.

Vraag een offerte aan