4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 15 beoordelingen)
Uitstekend87%
Erg goed13%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Niets op aan te merken!

Rated 5 out of 5
2 december 2020

Ik had ondersteuning nodig bij het inbouwen van reeds aangeschafte hardware en kwam via marktplaats bij Jason uit. Het contact met Jason hierover was kort en prettig. Binnen 24 uur na het eerste contact had Jason mijn computer klaargemaakt en kon ik er mee aan de slag. En ook nog eens voor een uiterst schappelijke prijs!

David

Goede service, vriendelijk en snel

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Ik wist ongeveer wat er aan de hand was met mijn desktop, maar niet helemaal. Jason keek de computer kosteloos na en kwam toen met een duidelijke offerte. Als extra service maakte hij mijn computer ook stofvrij. Ook in het tijdstip van brengen en ophalen is Computerhulp Stedendriehoek flexibel, wat voor mij als zzp’er heel fijn is. Kortom, ik kom zeker weer bij Jason terug. Al hoop ik dat natuurlijk niet ;), maar het is fijn om te weten dat ik hier met een gerust hart terecht kan!

Mirjam Aarsen

Uitstekend

Rated 4 out of 5
27 augustus 2020

goed

Frits Beekman

Microsoft office 2019 in no time geïntalleerd!

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

We waren al veel tijd kwijt met de oplossing van onze problemen: na update van windows 10 lag live mail eruit, nieuw mailaccount nodig waarvoor het nodig was een nieuw office pakket te installeren. Volgens verschillende “adviseurs” een “fluitje van een cent”. Niet voor ons dus. Razend ingewikkeld voor ons ‘leken” die de computer zien als een fijne hulp maar ons ontbreekt gewoon de know how om ons erin te verdiepen. De installatie lukte dus niet.
Computerhulp Stedendriehoek gebeld om 17.00 uur want het gaf ons zoveel stress na dagen van problemen en bellen met diverse andere adviseurs. Jason kwam dezelfde avond om kwart over negen nog langs en heeft in een record tempo de installatie van het office-pakket gerealiseerd, ons op weg geholpen met het nieuwe gebruik ervan en onze vragen beantwoord. Wat een kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. En de prijs…..? Echt niet duur. We hebben Jason zijn kaartje snel opgeborgen. Volgende keer weten we het wel: we gaan er geen tijd meer aan besteden, maar meteen Jason van Computerhulp Stedendriehoek bellen.

fam. Dijcker-Hofs

Storing aan printer verhelpen

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Op Jason kun je altijd een beroep doen.Verhelpt problemen snel en deskundig.Zeer vriendelijke man,en denkt met je mee.Zal zeker weer een beroep op hem doen als het nodig is.Een aanrader!!

Theo Schuur