4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 15 beoordelingen)
Uitstekend87%
Erg goed13%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Internet en e-mail problemen opgelost.

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Mijn problemen met internet en e-mail werden niet opgelost door twee pc-hulpen.. Toen heb ik Jason Roering ingeschakeld. Prettig en snel functioneerde alles weer prima. Hij kwam mij heel snel te hulp en de samenwerking was ook prima. Bij toekomstige pc-problemen zal ik beslist weer een beroep op hem doen. Ook aan anderen zal ik hem beslist aanbevelen.

Hans Straasheijm

Dreigend virus scherm op mijn pc en hele computer zat vast, dus Jason gebeld!!

Rated 5 out of 5
21 december 2019

HELP!!! ik heb een of ander virus heb binnen gehaald op m’n pc en kan helemaal niks meer. Jason heeft het snel verholpen, heeft verstand van zaken en geeft goed eerlijk advies. Blij dat ik hem heb gevonden want ik heb er zelf geen verstand van en dan moet je toch iemand kunnen vertrouwen…toppie!!!

Anita Hellegering

Thuishulp bij overgang Windows 7 naar Windows 10

Rated 5 out of 5
20 december 2019

Ik vroeg om Thuishulp bij de overstap van Windows 7 op een desktop computer uit 2011 naar Windows 10 op een nieuwe laptop, en wat de kosten daarvan zouden zijn.
Hierop reageerde het bedrijf, in de persoon van Jason direct en beleefd. Hij deelde mee dat de kosten per uur 35 euro incl. BTW waren en of ik daarmee akkoord zou gaan.
De prijs was bijzonder laag ten aanzien van andere aanbieders en ik ging meteen akkoord. De afspraak was gauw gemaakt.
Stipt op tijd kwam er een keurige jongeman aan huis, die onmiddellijk aan het werk ging: snel, accuraat en zeer behulpzaam.
Daarnaast zorgde hij ook nog voor het verwijderen van overbodige snoeren en de aansluiting van alle bijbehorende apparatuur.
De samenwerking was bijzonder prettig en in anderhalf uur was de overstap klaar, geheel naar wens!
Enkele dagen later informeerde Jason zelfs of alles naar wens was en of ik nog vragen had.
Ik ben heel blij met de keuze van dit bedrijf en met Jason in het bijzonder en zou hem bij iedereen aanbevelen, met name bij senioren.

M. Schravendijk

Hulp bij vastgelopen installatie van een update Windows 10

Rated 5 out of 5
17 december 2019

Pas als de update vastloopt wordt weer pijnlijk duidelijk hoe onthand een mens zonder zijn PC of laptop kan zijn. Op de laptop van mijn vrouw vond ik al snel de computerhulp Stedendriehoek. Jason ontving mijn laptop op het adres Fluitersweg 32, en dat was op vrijdagmiddag. Op zaterdag en zondag nam ik ook zelf rust, maar op maandag belde ik Jason en nog dezelfde dag lukte het om de vastgelopen update te verwijderen en een gedownloade update met succes te installeren.
Vervolgens bracht hij de laptop op dinsdagmiddag op mijn thuisadres en liet zien hoe de laptop was geoptimaliseerd en hoe deze met een online-tool in het vervolg direct kon worden uitgelezen en verbeterd op afstand. Heel praktisch en zeer klantgericht! Een nieuwe gebruikszekerheid voor betaalbare dienstverlening. Echt een win-win situatie!

Roelof H.J. Oudman

Perfect geholpen

Rated 5 out of 5
3 augustus 2017

Zojuist is mijn al wat oudere computer gereviseerd. Nieuwe harde schijf, nieuwe software, alle programma’s en randapparatuur netjes getest. Het gaat weer als een speer, ik ben er erg blij mee. Snel, klantvriendelijk, capabel, denkt mee. Een absolute aanrader!

Ron