Virus Verwijderen.

Virus verwijderen. Is uw laptop of dekstop pc zo traag dat u hem eigenlijk wilt vervangen? Meestal zit het probleem in de rommel op uw harde schijf. Dat wil niet zeggen dat uw foto’s of documenten dat veroorzaken maar alles wat u ongemerkt binnen haalt met het internet gebruik, installatie van programma’s, illegale software, dubieuze muziek en film download sites en torrent websites. Meestal is je computer dan ook besmet met een virus, spyware of mallware.

Mallware of spyware

Bij mallware of spyware krijgt u al heel snel vervelende meldingen op uw scherm. Soms is dit van technische aard maar soms ook 18+ meldingen waar je niet op zit te wachten. Daarbij wordt meestal ook uw standaard internet pagina veranderd met een zoekmachine anders dan u gewend bent. Hou er rekening mee dat als u zulke verschijnselen heeft u niet veilig op internet bent! Doe vooral géén bankzaken of inloggen op websites waar een wachtwoord voor nodig is. Het kan zijn dat er iemand mee kijkt en uw aanslagen op uw toetsenbord mee kan lezen en zo bij uw gegevens kan komen. Het is dan verstandig om uw computer door ons na te laten kijken en alle ‘rommel’ van uw susteem te laten verwijderen.

Advies

Daarnaast adviseren wij u natuurlijk u hoe u dit in de toekomst zoveel mogelijk kan voorkomen. Wij kunnen u diverse soorten internet beveiliging software aanbieden en installeren zodat u weer veilig de digitale snelweg op kan. Het is helaas niet mogelijk om 100% veilig op internet aangesloten te zijn maar beter goed beveiligd dan helemaal geen beveiliging. Ook kunnen wij bij u thuis uw randapparatuur controleren op veiligheid. Is uw thuis netwerk beveiligd of kijken de buren gezellig mee op uw Wi-Fi netwerk? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Computerhulp Stedendriehoek adviseert u graag.

Neem contact met ons op

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen | Computerhulp Stedendriehoek

Snel en simpel inzicht in de kosten van reparatie of nieuwe producten.

Vraag een offerte aan