• TelefoonDiscounter.nl

  Vanaf 2017 werkt Computerhulp Stedendriehoek, als reparateur van iPhones, samen met Telefoondiscounter.nl. Computerhulp Stedendriehoek gaat alle reparaties uitvoeren van iPhones in de regio Apeldoorn. Computerhulp Stedendriehoek geeft u 6 maanden garantie op alle uitgevoerde reparaties.

  Wat doet TelefoonDiscounter precies?

  Een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter is niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone. Zo is de gehele behuizing vervangen waardoor de iPhone 100% krasvrij is. Daarnaast heeft de telefoon een nieuwe accu en zijn vrijwel alle interne onderdelen, zoals microfoon, knoppen en speakers, vervangen.

  Een refurbished iPhone werkt dus net zo goed als een nieuwe iPhone. TelefoonDiscounter levert alle toestellen geseald en voorzien van 2 jaar garantie.

  www.telefoondiscounter.nl

 • Computerhulp Twello

  Vanaf 2014 werkt Computerhulp Stedendriehoek veel samen met Computerhulp Twello. Om u nog sneller van dienst te kunnen zijn en zodat het probleem snel en professioneel kan worden verholpen. 

  Computerhulp Twello doet exact waar het voor staat, afspraken nakomen met de klant. Wat niet geheel onbelangrijk is, is dat Computerhulp Twello dezelfde visie uitdraagt als Computerhulp Stedendriehoek namelijk; u op de eerste plaatst zetten en uw computerprobleem of netwerkprobleem zo spoedig mogelijk op lossen.

  www.computerhulptwello.nl