4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 12 beoordelingen)
Uitstekend92%
Erg goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Hulp bij vastgelopen installatie van een update Windows 10

Rated 5 out of 5
17 december 2019

Pas als de update vastloopt wordt weer pijnlijk duidelijk hoe onthand een mens zonder zijn PC of laptop kan zijn. Op de laptop van mijn vrouw vond ik al snel de computerhulp Stedendriehoek. Jason ontving mijn laptop op het adres Fluitersweg 32, en dat was op vrijdagmiddag. Op zaterdag en zondag nam ik ook zelf rust, maar op maandag belde ik Jason en nog dezelfde dag lukte het om de vastgelopen update te verwijderen en een gedownloade update met succes te installeren.
Vervolgens bracht hij de laptop op dinsdagmiddag op mijn thuisadres en liet zien hoe de laptop was geoptimaliseerd en hoe deze met een online-tool in het vervolg direct kon worden uitgelezen en verbeterd op afstand. Heel praktisch en zeer klantgericht! Een nieuwe gebruikszekerheid voor betaalbare dienstverlening. Echt een win-win situatie!

Roelof H.J. Oudman

Perfect geholpen

Rated 5 out of 5
3 augustus 2017

Zojuist is mijn al wat oudere computer gereviseerd. Nieuwe harde schijf, nieuwe software, alle programma’s en randapparatuur netjes getest. Het gaat weer als een speer, ik ben er erg blij mee. Snel, klantvriendelijk, capabel, denkt mee. Een absolute aanrader!

Ron