4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 12 beoordelingen)
Uitstekend92%
Erg goed8%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Erg slecht0%

Microsoft office 2019 in no time geïntalleerd!

Rated 5 out of 5
26 augustus 2020

We waren al veel tijd kwijt met de oplossing van onze problemen: na update van windows 10 lag live mail eruit, nieuw mailaccount nodig waarvoor het nodig was een nieuw office pakket te installeren. Volgens verschillende “adviseurs” een “fluitje van een cent”. Niet voor ons dus. Razend ingewikkeld voor ons ‘leken” die de computer zien als een fijne hulp maar ons ontbreekt gewoon de know how om ons erin te verdiepen. De installatie lukte dus niet.
Computerhulp Stedendriehoek gebeld om 17.00 uur want het gaf ons zoveel stress na dagen van problemen en bellen met diverse andere adviseurs. Jason kwam dezelfde avond om kwart over negen nog langs en heeft in een record tempo de installatie van het office-pakket gerealiseerd, ons op weg geholpen met het nieuwe gebruik ervan en onze vragen beantwoord. Wat een kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. En de prijs…..? Echt niet duur. We hebben Jason zijn kaartje snel opgeborgen. Volgende keer weten we het wel: we gaan er geen tijd meer aan besteden, maar meteen Jason van Computerhulp Stedendriehoek bellen.

fam. Dijcker-Hofs

Storing aan printer verhelpen

Rated 5 out of 5
15 juli 2020

Op Jason kun je altijd een beroep doen.Verhelpt problemen snel en deskundig.Zeer vriendelijke man,en denkt met je mee.Zal zeker weer een beroep op hem doen als het nodig is.Een aanrader!!

Theo Schuur

Internet en e-mail problemen opgelost.

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Mijn problemen met internet en e-mail werden niet opgelost door twee pc-hulpen.. Toen heb ik Jason Roering ingeschakeld. Prettig en snel functioneerde alles weer prima. Hij kwam mij heel snel te hulp en de samenwerking was ook prima. Bij toekomstige pc-problemen zal ik beslist weer een beroep op hem doen. Ook aan anderen zal ik hem beslist aanbevelen.

Hans Straasheijm

Dreigend virus scherm op mijn pc en hele computer zat vast, dus Jason gebeld!!

Rated 5 out of 5
21 december 2019

HELP!!! ik heb een of ander virus heb binnen gehaald op m’n pc en kan helemaal niks meer. Jason heeft het snel verholpen, heeft verstand van zaken en geeft goed eerlijk advies. Blij dat ik hem heb gevonden want ik heb er zelf geen verstand van en dan moet je toch iemand kunnen vertrouwen…toppie!!!

Anita Hellegering

Thuishulp bij overgang Windows 7 naar Windows 10

Rated 5 out of 5
20 december 2019

Ik vroeg om Thuishulp bij de overstap van Windows 7 op een desktop computer uit 2011 naar Windows 10 op een nieuwe laptop, en wat de kosten daarvan zouden zijn.
Hierop reageerde het bedrijf, in de persoon van Jason direct en beleefd. Hij deelde mee dat de kosten per uur 35 euro incl. BTW waren en of ik daarmee akkoord zou gaan.
De prijs was bijzonder laag ten aanzien van andere aanbieders en ik ging meteen akkoord. De afspraak was gauw gemaakt.
Stipt op tijd kwam er een keurige jongeman aan huis, die onmiddellijk aan het werk ging: snel, accuraat en zeer behulpzaam.
Daarnaast zorgde hij ook nog voor het verwijderen van overbodige snoeren en de aansluiting van alle bijbehorende apparatuur.
De samenwerking was bijzonder prettig en in anderhalf uur was de overstap klaar, geheel naar wens!
Enkele dagen later informeerde Jason zelfs of alles naar wens was en of ik nog vragen had.
Ik ben heel blij met de keuze van dit bedrijf en met Jason in het bijzonder en zou hem bij iedereen aanbevelen, met name bij senioren.

M. Schravendijk